کتاب «جریانشناسی فتنه و جنگ نرم ایران» رونمایی شد
در نمایشگاه مطبوعاتی که گذشت رونمایی از کتاب «جریانشناسی فتنه و جنگ نرم ایران» در سالن یاس بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد، این کتاب نوشته رمضان شعبانی ساروئی است و سال گذشته از سوی انتشارات ناد منتشر شده است.
در ابتدای این مراسم، امین ناصری، مدیر مسؤول انتشارات ناد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز پاسدار، گفت: ما از سال ۱۳۸۹ پا به عرصه گذاشتیم و به همین دلیل هنوز حجم کتابهایمان زیاد نیست و غرفه نداریم ولی با اینحال مجمع ناشران انقلاب اسلامی به ما لطف کردند و مراسم رونمایی از کتاب «جریانشناسی فتنه و جنگ نرم ایران» را برگزار کردند.
وی در معرفی آثار چاپ شده نشر ناد افزود: کتاب «بسیج مردمی انقلاب امام خمینی رحمهالله علیه» از دکتر شعبانی اولین کتاب چاپ شده نشر ناد است که در سال ۱۳۹۰ چاپ شده، کتاب «دستهای بوسیدنی» مجموعهای در مورد شهدای بسیج کارگری است که توسط دکتر قانع نوشته شده، کتاب «جریانشناسی انقلاب» نیز توسط دکتر شعبانی نوشته شده، کتاب «تحلیلی بر سیره سیاسی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم» از دکتر محمد غفاری را داریم، «جهاد، رکن چهارم ایمان است» و «نرمش قهرمانانه صلح امام حسن علیه السلام» نیز از آثار بنده است.
در ادامه این مراسم، رمضان شعبانی ساروئی با تشکر از نشر ناد و حاجی صادقی که دیپاچه کتاب جریانشناسی فتنه را نوشته است اظهار کرد: انقلاب اسلامی از آغاز با دشمنان سرسختی روبهرو بوده است، ادبیات فتنه و جنگ نرم، از کلیدواژههای نوین رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر بوده و نیاز به تحلیل و واکاوی این بحث وجود داشته است، به همین دلیل این انگیزهای شد که به تحلیل این بحث بپردازم.
وی بیان کرد: ظاهراً بحث فتنه و جنگ نرم مربوط به بخش فرهنگی و سیاسی است اما در واقع به امنیت و حتی کلیت نظام مربوط است و این مقوله مهمترین راهبرد دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی بوده است البته ابتدا، پیروزی انقلاب اسلامی و گفتمان آن بود که چالش جدی برای نظامهای سکولار غرب ایجاد کرد و همچنین این چالش برای شرق نیز که گفتمان ضد دین داشت وجود داشت لذا از ابتدا، تمام هم و غم دشمن، مقابله با انقلاب اسلامی بوده است.
شعبانی ساروئی در پایان در معرفی بخشهای مختلف کتاب «جریانشناسی فتنه و جنگ نرم ایران» گفت: این کتاب در شش بخش و ۲۰ فصل تنظیم شده است، بخش اول کلیات مباحث برای ورود به بحث جنگ نرم است، بخش دوم به جنگ نرم و امنیت پایدار میپردازد، بخش سوم مناسبات جریانهای سیاسی را مورد بحث قرار میدهد، بخش چهارم از جریانشناسی بحث میکند، در بخش پنجم، قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران مورد بحث و واکاوی قرار گرفته است و در بخش ششم، مدیریت نرم ولایت فقیه در سه فصل بررسی شده است. البته این کتاب قطعاً کاستیهایی دارد که ان شاء الله با انتقادات خوانندگان برطرف شود.
ثبت دیدگاه